Vraag & aanbod
  Een mailtje naar de webmaster... en uw vraag en/of aanbod wordt gratis geplaatst. Uw advertentie blijft 3 maanden op deze site staan. Is uw advertentie niet meer actueel, wilt u dit dan melden, dan kunnen wij hem verwijderen. De redactie van de website is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de advertenties.
wil@multimediamakers.nl (even kopieren en plakken ivm. spammers).
_______________________________________________________________________________________________________________

  3-10-2018
Te Koop: Hypercamp Gold Voortent met zonneluifel en uitbouw passend op een Lander Graziella 401 De voortent en luifel hebben naast de standaard pees een extra pees van 4mm zodat deze ook op een Lander Graziella 401 past. All Season doek dus ook prima in het voor en najaar. Uitbouw dmv peesverbinding zowel links als rechts te plaatsen (uitbouw staat niet op de foto). Voortent heeft een aluminium frame met quickgrip (stalen frame is aanwezig)
De luifel en de uitbouw hebben een stalen frame, maar je kan voor de luifel ook gewoon 3 aluminium staanders gebruiken en afspannen met scheerlijnen
Voortent in prima staat, geen scheuren of lekkages, incl gordijntjes, trapspanners, haringen.
Voor afmetingen: zie laatste foto
Vraagprijs: €200

info: a.vandermonde@xs4all.nl_____________________________________________________________________________________________
  21-09-2018
Te koop: Lander Graziella 401 uit 1976 die wat zorg en liefde nodig heeft. Mijn opgeknapte/gepimpte Lander Graziella is te koop. Voor de liefhebber die er wat tijd en aandacht in wil stoppen (of de onderdelen kan gebruiken).
De vloer van de caravan is niet goed meer. Waarschijnlijk moet deze van binnenuit hersteld en verstevigd worden. Er zit een voortent en een luifel bij. In juni heeft hij nog een onderhoudsbeurt gehad en een bovag keuring. In 2018 zijn er nieuwe velgen en banden onder gekomen (incl nieuwe reserve band en velg). Er zit een fietsendrager voor 2 fietsen op de dissel.
Prijs in overleg. Contact: iElleke@me.com

   

   
______________________________________________________________________________________________

  14_09_2018
Onderdelen te koop van een lander graziella 401 special. Kasten, keukenblok, badkamer meubel, vliegenramen, medicijnkast, kussens en 4 lampen en tafel en zitbanken.
Alles is af te halen in Ertvelde België
prijs overeen te komen

lienmartens@gmail.com

    
  01-09-2018
Te koop caravan Lander Graziella 401 uit 1977. In prima onderhouden toestand. In 2017 nieuwe banden met goed reserve wiel, vernieuwde remschoenen, nieuwe elektrische bedrading, nieuwe waterpomp.
Een goed werkende koelkast, originele luifel in goede staat, originele (na gemaakte) voortent in nieuw staat!
Bekleding kussens, origineel en in nette staat.
Caravan wordt geleverd met veel toebehoor, zoals waterdoorlatend tentzeil (groot). Extra hang"kasten", extra tentje om spullen in op te slaan.
Stormbanden, haringen, gasfles, servies en bestek, extra koelbox, stekkers en verloopstekker, disselslot.
Campingtafel plus 2 stoelen etc. De caravan wordt momenteel verhuurd bij Bedandwheels.
Zie de link voor verdere technische informatie en foto's.
Vraagprijs 2750,00 euro

agmarendse@hotmail.com
____________________________________________________________________________________________

21-08-2018
Ik heb hier nog een voortent met zij-uitbouw (extra slaapplaats) voor een lander graziella 340. Behoorlijke staat, geen scheuren, tentstokken zijn er bij.
Iemand geïnteresseerd?
Geef een belletje +32 476 666 378 of mail bob.diels@hotmail.com
Mvg
Bob

_____________________________________________________________________________________________
  2-08-2018
Helaas hebben wij het dakraam van onze Lander Graziela niet goed afgesloten waardoor hij nu ergens op een franse snelweg ligt. Wie heeft voor ons een dakraam te koop? Tel: 06-46114893
Met vriendelijke groet,
Fam. Hoonhout
______________________________________________________________________________________________
  2-08-2018
Te koop Lander 401 OL van bouwjaar 1984. Deze zeer goed onderhouden Caravan bied ik met pijn in mijn hart te koop aan i.v.m. mijn leeftijd.
De caravan heeft een eigen gewicht van 656 kg. een maximaal toelaatbaar gewicht op de as van 965 kg.is vorig jaar voorzien van nieuwe schokdempers, banden/koppeling/remmen. De caravan is altijd binnen gestald, is rondom van polyester, goed geïsoleerd (Purschuim ) is ook geschikt voor de winter, alle ramen zijn voorzien dubbelglas en kunnen alle open. Er zijn 2 luifels bij, een oude en een nieuwe een wintertent met vlonders en een kleed. Hij heeft veel bergruimten voorzien van een Truma gaskachel een koelkast (230 V/12V Gas) een kopkeuken met een 2 pits gascomfort. De rondzit biedt plaats aan 6 personen en kan omgebouwd worden tot een bed van 200 x 190 cm. Voor 2 jaar terug heb ik een Reich easy dryver (mover) laten monteren die volledig bediend kan worden met de afstand bediening. Er is verder een kleine badruimte en er is plaats voor een chemisch toilet. Hij heeft een disselkast geschikt voor twee gasflessen 5 Kg en een jerrycan voor bijv. water. Hij of zij die deze caravan koopt kan er bij normaal gebruik nog een lange tijd plezier aan beleven.

De vraagprijs voor deze unieke Caravan is € 4000,-

Voor nadere informatie kunt U contact opnemen met Tel: 0182- 519504
______________________________________________________________________________________________

  27-07-2018
Te koop: Grootste deel van het interieur van een Graziella 401.
O.a. Kachel, kussens, tafel, onderkasten lades en scheidingswanden.

Jeroen van den Biggelaar,
hmavandenbiggelaar@home.nl

    

 

   
   
     
______________________________________________________________________________________________