Vraag & aanbod
  Een mailtje naar de webmaster... en uw vraag en/of aanbod wordt gratis geplaatst. Uw advertentie blijft 3 maanden op deze site staan. Is uw advertentie niet meer actueel, wilt u dit dan melden, dan kunnen wij hem verwijderen. De redactie van de website is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de advertenties.
wil@multimediamakers.nl (even kopieren en plakken ivm. spammers).
_______________________________________________________________________________________________________________

  11-11-2018
Unieke Lander Graziella 401 Special 1984 retro caravan
Unieke retro lichtgewicht caravan met originele patina uit 1984. Volledig uit in glasvezel versterkt polyester/kunststof. In de constructie ontbreken koudebruggen, de isolatie is van een hoog niveau. Zelfdragende carrosserie. Volledig origineel. Binnenkort 35 jaar jong! Originele voortent ook aanwezig. In zeer goede staat. Totale lengte met dissel, inclusief stabilisator : 5 meter. Stahoogte 189. 3 slaapplaatsen. Kleine dinette voorin en een grote zitgroep achter. Tegenover het keukenblok een toiletruimte met wastafel. De rvs spoelbak/aanrechtcombinatie bevat een 2-vlams gascomfoor. Electrische watervoorziening in keuken en toiletruimte. 62 liter koelkast die kan werken op gas/12V en 220V. Uitstelbare dubbele ramen. Verwarming via via Truma unit. Inclusief stalling tot november 2019, regio Groningen.

€3.250
E: patrick@live.be______________________________________________________________________________________________

  11-11-2018
Te koop complete set Lander stickers en een oude folder.
Tel,.0229211806.
______________________________________________________________________________________________
  27-10-2018

Wie heeft voor mij een onbeschadigd koelkastrooster, zoals op de foto?
Het gaat met name om de losse inzet, die met vier schroefje bevestigd zit.

E: janjes@upcmail.nl
 
______________________________________________________________________________________________
  21-09-2018
Te koop: Lander Graziella 401 uit 1976 die wat zorg en liefde nodig heeft. Mijn opgeknapte/gepimpte Lander Graziella is te koop. Voor de liefhebber die er wat tijd en aandacht in wil stoppen (of de onderdelen kan gebruiken).
De vloer van de caravan is niet goed meer. Waarschijnlijk moet deze van binnenuit hersteld en verstevigd worden. Er zit een voortent en een luifel bij. In juni heeft hij nog een onderhoudsbeurt gehad en een bovag keuring. In 2018 zijn er nieuwe velgen en banden onder gekomen (incl nieuwe reserve band en velg). Er zit een fietsendrager voor 2 fietsen op de dissel.
Prijs in overleg. Contact: iElleke@me.com

   

   
______________________________________________________________________________________________